Termék részletek


18k gold filled arany nyaklánc, 50cm hosszú

Gold Filled
 18k gold filled arany nyaklánc, 50cm hosszú
 • 18k gold filled arany nyaklánc, 50cm hosszú
 • 18k gold filled arany nyaklánc, 50cm hosszú
3 000 Ft
 • Mi az a Gold Filled ékszer?

   

  A Gold Filled ékszereket nem egyszerü aranyozással készítik, hanem az alap fém felületet hő és nyomás hatására vastag arany réteggel növelik, kitöltik. Ezt nevezik gold fillednek amit magyarul arannyal töltött-nek lehet fordítani.

   

  A hengerelt aranylemezt nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó alap fémmel (ez általában réz vagy ritkább esetekben ezüst), így kapva egy rendkívül vastag fedőréteget, amely akár harmincszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva (ez a vastagság mikromilliméterben értendő).

   

  A Gold Filled ékszerek azonban mégsem tekinthetőek szín aranynak, igaz hogy sok aranyat tartalmaznak, de nem mérhető ez a mennyiség karátszámban így befektetésnek nem megfelelő ám ékszernek, ajándéknak kiváló hiszen az eredeti úgymond tökéletes másolata.

   

  Az így kapott Gold Filled ékszerek nem okoznak allergiás tüneteket nyugodtan hordhatják fémérzékeny emberek is,  nem színezik el a bőrt és teljes mértékben kopásállóak a napi használat mellett is akár egy valódi arany ékszer.

   

  A Gold Filled ékszer választása azért jó döntés mert:

  • Gyönyörü, elegáns és divatos ékszer elérhető áron mely kinézetre teljesen olyan mint egy valódi arany ékszer.
  • Nem kopik, nem színeződik így akár élettartalmig megőrzi a mostani állapotát rendeltetés szerű akár napi használat mellett is.

   

  A Gold Filled ékszerek tisztítása:

  Ezeket az ékszereket nyugodtan lehet tisztítani, javasolt a külső szennyeződéseket enyhén nedves ruhával tisztítani.

   

 • Ezüstözött
  igen
  Cikkszám
  239086
  Státusz
  Gold Filled    
Webáruház készítés